"Bir Devlet ki! Gümrük işlerini, vergilerini, ülkenin ve milletin ihtiyaçlarına göre düzenlemekten alı konulmuştur. Böyle bir devlete elbette bağımsız devlet denemez."

İnsan Kaynakları

GÜCÜM GÜM. MÜŞ. LTD. ŞTİ.

İlan Güncelleme Tarihi: 6.05.2024 15:41:56
KATEGORİ: Müşteri Temsilcisi
BAŞVURU TELEFONU: 02123569395
BAŞVURU E-POSTA ADRESİ: sibelkarayurt@gucum.com.tr
BAŞVURU ADRESİ: GÜLBAHAR MAH. ALTAN ERBULAK SOK. MAYA HAN NO 14 K 4 MECİDİYEKÖY/İST

İŞİN TANIMI

Firmadan gelecek is talimatlarına göre temin edilen evraklar doğrultusunda dosya ön hazırlığının yapılması.Eşyanın gelişinin takip edilmesi. • Firmadan ve acentelerden malzeme ile ilgili evrak tedarikinin yapılması. Varış bildirimine istinaden ordino alımı. Gelen evraklar ve firma talimatına göre doğru şekilde beyannamenin hazırlanması. Beyanname tescilinden önce malzeme kapsamında özel izin (TSE,DTS,Tarım vb.) başvuruların yapılması. Hazırlanan beyannameyi yetkili müşavirlerin kontrolünden geçirerek beyanname tescilinin yapılması. •Gümrükteki beyannamenin durumu ile ilgili müşterilere bilgi verilmesi. • Kapanan beyannameye ilişkin tüm evrakları muhasebe servisine ulaştırılması.

ARANAN NİTELİKLER

Evrim programına hakim erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, ms offıce programlarına hakim, iletişim becerileri gelişmiş , hızlı ve pratik çalışabilen ,takım çalışmasına yatkın olması tercihimizdir.