"Bir Devlet ki! Gümrük işlerini, vergilerini, ülkenin ve milletin ihtiyaçlarına göre düzenlemekten alı konulmuştur. Böyle bir devlete elbette bağımsız devlet denemez."

70 Yaşını Dolduran Üyelerimizin Teslim Etmeleri Gereken Sağlık Kurulu Raporları İle İlgili Önemli...

Tarih: 19.02.2014 09:23:00 - Görüntülenme: 461

Değerli Üyelerimiz, 


İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünden derneğimize gelen yazıda, 


01/01/1944 tarihinden önce doğan ve 01/01/2014 tarihi itibariyle 70 yaş ve üzerinde olan dolaylı temsilcilerin, sağlık kurulu raporlarını dilekçe ekinde Bölge Müdürlüğümüze Mart Ayı  sonuna kadar teslim etmeleri, aksi halde kullanıcı kodlarına bloke konularak gümrük idarelerinde iş takip etmelerinin engelleneceğini, söz konusu raporların her 3 yılda bir yenilenmesi gerektiğinden, 2012 ve 2013 yıllarında sağlık kurulu raporunu Bölge Müdürlüğümüze ibraz eden temsilcilerin yeni bir bildirimde bulunmalarına gerek olmadığı hususlarına değinilmiştir.


Bu itibarla, 70 yaş ve üzerinde olan üyelerimizin, tam teşekküllü resmi sağlık kurumlarından alacakları sağlık kurulu raporlarını dilekçe ekinde Bölge Müdürlüğümüze Mart Ayı sonuna kadar teslim etmeleri gerekmektedir.


Saygılarımızla 


İGMD Yönetim Kurulu

Son Yüklenen Diğer Haberler