"Bir Devlet ki! Gümrük işlerini, vergilerini, ülkenin ve milletin ihtiyaçlarına göre düzenlemekten alı konulmuştur. Böyle bir devlete elbette bağımsız devlet denemez."

Bölge Müdürlüğümüz ile Yaşanan Sorunları Görüşmek Üzere Bir Araya Geldik.

Tarih: 9.12.2013 09:10:00 - Görüntülenme: 974

Değerli Üyelerimiz,


Sizlerden gelen görüş ve öneriler de dikkate alınarak maddeler halinde hazırlanan gümrük işlemlerinde yaşanan  sorunlar ve çözüm önerilerimizi 05.12.2013 tarihinde yapılan ortak istişare toplantısında İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğümüz ile bir araya gelerek aktardık.


Bu istişare toplantısında İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürümüz Sn. Nevzat ER’e İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdür Yardımcısı Sn. Cemil CANYÜREK, İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdür Yardımcısı Sn. Nafis ARISOY, Karaköy Yolcu Salonu Gümrük Müdürü Sn. Şükrü ADAŞ, İstanbul Gümük veTicaret Bölge Müdürlüğü Laboratuar Şube Müdürü Sn. Yaşar ÇİFTÇİ, AHL Kargo Gümrük Müdürü Sn. İsmail ŞEHİTOĞLU, Erenköy Gümrük Müdürü Sn. İsmet GÜRLER, Haydarpaşa Gümrük Müdürü Sn. İdris ÇALIK, Halkalı Gümrük Müdürü Sn. Selvet KAPLAN, Ambarlı Gümrük Müdür Yardımcısı Sn. Lütfü TAYFUR  eşlik etmiştir.


Derneğimizi temsilen Başkanımız Sn Turhan GÜNDÜZ’e Başkan Vekillerimiz Sn. Serdar KESKİN ve Nizamettin AĞAR, Genel Sekreterimiz Sn. Mümin GÜNLER, Sayman Üyemiz Sn. Recai KARAKAZANCI, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sn. Murat YAVUZ, Sn. Ahmet R. ÖZATAŞ, Sn. Eşref ALHAN ve Sn. Kazım ADIGÜZEL eşlik etmiştir.


Toplantıda ayrıca İTO Meclis Üyeleri Sn. Bayram DOĞAN ve Sn. Metin KORKMAZ,  İTO Meslek Komitesi Üyeleri Sn. Servet TURAN ve Sn. Şah İsmail YALÇINKAYA , İGMD Mevzuat Komitesi Üyesi Sn. Hamdi BAYDEMİR, İGMD Eğitim Komitesi Üyesi Sn. F. Cemal İNAL,  Dernek Genel Koordinatörümüz Sn. Deniz KOYUNOĞLU ve Dernek Müdürümüz Sn. A. Necati ALBAYRAK hazır bulunmuştur.


Uygulamada yaşanan sorunları çözmek,  etkin gümrük denetimini etkilemeden ve yasal mevzuat içersinde işlemleri hızlandırmak  ve idari ihtilafları asgariye indirmek amacıyla ekli gündem maddeleri kapsamında periyodik olarak yapılan bu toplantı ile ilgili sonuçlar ayrıca paylaşılacaktır.


Başta Bölge Müdürümüz  Sn. Nevzat ER’e ve  Bölge Müdür yardımcılarımız ile Gümrük Müdürlerimize her zaman  göstermiş oldukları anlayış ile işbirliği ve açık samimi  yaklaşımları için ayrıca teşekkür ederiz.


Saygılarımızla,


İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği
Yönetim Kurulu? 

Son Yüklenen Diğer Haberler