"Bir Devlet ki! Gümrük işlerini, vergilerini, ülkenin ve milletin ihtiyaçlarına göre düzenlemekten alı konulmuştur. Böyle bir devlete elbette bağımsız devlet denemez."

Mesleğimizin Önemini Bir Kez de Sahada Gençlere Anlattık

Tarih: 8.05.2015 11:36:00 - Görüntülenme: 367

07 Mayıs 2015 tarihinde Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Zeynel TUTAR, Uluslararası Pazarlama Kulübü üyesi öğrencileri ile birlikte İzmit Gümrük Müdürlüğü, Autoport Liman İşletmeleri ve Kocaeli Serbest Bölgesi’ni (KOSBAŞ) ziyaret etti, gümrüklerdeki işleyişin detaylarını anlattı.


İzmit Gümrük Müdürü Sn. Orhan GÖKKAYA, Müdür Yardımcıları Sn. Mehmet İnci ve Sn. Hüseyin Çiftçi’nin evsahipliği yaptığı ziyarette gümrüklerdeki iş süreçleri en ince detayına kadar öğrencilere anlatıldı. Daha sonra öğrenciler Liman İşletmeleri’ndeki işleyişi hakkında Autoport Liman İşletmeleri Operasyon Şefi Sn. Mustafa TONTAŞOĞLU’ndan bilgi aldılar. KOSBAŞ Serbest Bölgesini de ziyaret eden öğrenciler Tanıtım ve Operasyon Uzmanı Sn. Tülin KILIÇ tarafından verilen brifinge katılan öğrenciler için serbest bölgede mini bir tanıtım turu da yapıldı.


Bu ziyarette bizlere gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperverlik için İzmit Gümrük Müdürü Sn. Orhan GÖKKAYA, Müdür Yardımcıları Sn. Mehmet İnci ve Sn. Hüseyin Çiftçi’ye, Autoport Liman İşletmeleri Operasyon Şefi Sn. Mustafa TONTAŞOĞLU’na ve  KOSBAŞ Serbest Bölgesini Tanıtım ve Operasyon Uzmanı Sn. Tülin KILIÇ’a çok teşekkür ederiz.


 


 

Son Yüklenen Diğer Haberler